Qui sóc

Periodista amb més 20 anys de trajectòria , en l’àmbit salut, social i també polític. Ara poso els meus coneixements com a experta en comunicació a mans de particulars, organitzacions, entitats i empreses que vulguin treballar la seva marca per donar un valor afegit al servei que ofereixen.

Experta en elaboració i implantació de plans de comunicació, creació i redacció de continguts per a tots els suports, assessorament en comunicació, gabinet de premsa i dinamització de xarxes socials.

Parteixo de la meva àmplia experiència en comunicació corporativa i com a periodista en diversos mitjans de comunicació per oferir una comunicació al detall, amb solucions a mida per a cada necessitat de comunicació. Treballo també amb una xarxa de col·laboradors  especialistes en disseny, producció audiovisual, impressió, que complementen els meus serveis per donar una resposta global als requeriments de cada client.

Llicenciada en Ciències de la Comunicació he treballat com a directora de Comunicació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, cap del servei de salut de l’agència Europa Press de Catalunya i també responsable de l’àrea de política municipal a Barcelona. També vaig treballar per a l’Agència Catalana de Notícies i al gabinet de comunicació i captació de fons de Mans Unides. Sóc coautora del llibre Cuídate. Quince vivencias personales de cuidadores (Editorial Plataforma) i del bloc De petita, sobre relats d’infància, i escric llibres memòries personals per a persones anònimes a través del projecte El Calaix del record.

Des del meu projecte professional i amb els meus coneixements intento capgirar aquell lema, tant cert i estès, que diu que actualment el gran problema de la comunicació és que no escoltem per comprendre, sinó que escoltem per respondre.

Comments are closed.

 • Stay Connected

 • Gemma Bruna Comunicació
  Girona, 23. 1a planta
  08010 Barcelona
  Tel. 627 513 579
  info@gemmabrunacomunicacio.com

  Copyright© Gemma Bruna. Designed by Templatesquare.

kjhbkjkj